23948sdkhjf

Idealcombi mangler 25 mand

Travlhed kræver øget arbejdsstyrke hos dør- vinduesproducenten i Thy.
Der har været travlt i produktionen i Hurup i Thy i denne vinter, hvor efterspørgslen på Idealcombis vinduer og døre har ligget på et usædvanligt højt niveau.

Samtidig tyder det på, at sæsonen starter tidligt i år, så allerede nu er der behov for flere medarbejdere på fabrikken.

Aktuelt søger Idealcombi 20-25 medarbejdere til at supplere bemandingen på dag- og aftenhold, og der er brug for både faglærte og ufaglærte.

Nye vinduesserier skaber optimisme
Ifølge Nordjyske Stiftstidende sker det tilmed i en vintersæson, hvor blot 14 medarbejdere er blevet fyret mod næste fire gange så mange sidste år.

Idealcombi har allerede ansat 15 nye i januar, og de er kommet til en virksomhed, som i disse år omsætter for mere end nogensinde. Således omsatte Idealcombi i fjor for 566 millioner kroner, og forventningen er yderligere fremgang i år.

Idealcombi oplyser i en pressemeddelelse, at aktivitetsniveauet på det danske marked er stabilt, mens eksporten er stigende. Dette, kombineret med lanceringen af de nye vinduesserier – Frame IC og Nation IC – betyder, at ledelsen har positive forventninger til den kommende periode.

Generationsskifte undervejs
Idealcombi blev grundlagt af de to brødre Henning og Bent Søgaard i forældrenes lade i Ørum, Thy, nord for Limfjorden, i 1973. I 1981 blev virksomheden omlagt til et aktieselskab med 20 medarbejdere og allerede få år efter, i 1984, åbnede en ny vinduesfabrik på 3.500 kvadratmeter i Hurup. Den er i dag vokset til 100.000 kvadratmeter.

Familievirksomheden tog i 2005 hul på et generationsskifte, og direktionen består i dag af fætrene Martin og Mikael Søgaard. Deres fædre, grundlæggerne Bent og Henning Søgaard, sidder fortsat i bestyrelsen og er desuden en del af ejerkredsen.

Produktionen har siden begyndelsen haft base i Hurup, Thy, og sådan vil ejerfamilien det fortsat. Idealcombi har cirka 550 medarbejdere og er blandt de største private arbejdspladser i det nordvestjyske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11