23948sdkhjf

Stort møbelhus tæt på åbning i Aalborg

Knokler for at blive færdige med ny 5.000 kvadratmeter stor forretning.
Med kun en dag til åbningen, torsdag morgen kl. 8, knokles der i øjeblikket på livet løs i den ny Ilva-forretning på Stenbukken i Skalborg.

Lokalerne, som tidligere rummede en af de to Ide Møbler-forretninger i Aalborg, har fået en ordentlig overhaling. Og ifølge butikschef Morten Nikolajsen har der på forhånd været stor interesse for bolighuset, som bliver det først af sin art i Nordjylland.

- Flere nordjyder har tidligere helt kørt til Aarhus for at handle i Ilva. Så på vores Facebook-side kan vi allerede nu se, at der er mange som glæder sig til, vi kommer tættere på, fortæller han.

Den ny Ilva kommer til at dække et areal på 5000 kvadratmeter, der blandt andet fordeles på 2500 kvadratmeter med møbler til spisestue og stue og 1000 kvadratmeter med boligtilbehør. Forretningen får 28 ansatte, og åbningen torsdag markeres både med køtilbud og goodiebags til de første 250 betalende kunder.

Ilva-kæden har i øjeblikket seks bolighuse i Danmark og et enkelt i Malmø, og på sigt er der blandt andet planer om at åbne endnu flere butikker i udlandet.

- Åbningsdagen bliver naturligvis markeret med en række gode tilbud. Men der bliver også masser af underholdning og konkurrencer, så der er mange gode grunde til at kigge forbi, mener den ny butikschef.
Læs mere om: Ilva
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094