23948sdkhjf

Gesten Bådaptering fik sin tredje Danmarksmester

Tre gange på 12 år har det sydjyske firma sendt en vinderlærling til konkurrence.
Gesten Bådaptering i Gesten ved Vejen kan bare lave Danmarksmestre med sine snedkerlærlinge.

I 2004 vandt en Gesten-lærling forløberen for DM i Skills. I 2011 skete det igen. Og lørdag kunne Gesten-lærlingen Jacob Primdahl Abrahamsen løfter hædersbeviset ved siden af statsministeren.

Direktør Aage Nielsen tror, at Gestens lærlingesucces i sportskonkurrencer hænger sammen med det ansvar og den indflydelse, som firmaet giver sine lærlinge.

- De får et meget stort ansvar for det produkt, de laver. De får lov til at lave det fra bunden af og får lov til at lave det færdigt, og de får den ros og kredit, som de fortjener, nævner han.

Hos Gesten Bådaptering gør man sig også umage med udvælgelse, nævner han.

- Man kan ikke altid se det på folk, men vi har en god fornemmelse af, om de virkelig har en interesse for faget og gerne vil lære noget, og vi ansætter dem, vi virkelig tror på.

Hovedpersonen Jacob Primdahl Abrahamsens vindernummer var en japansk inspireret skænk, som alle fem dystede om at udføre bedst. Han fortæller, at han hos Gesten Bådaptering har lavet indmad i lystyachter, kuttere og andre fartøjer på vand.

- Jeg har oplevet det som et sted med dygtige medarbejder og hvor, der er styr på tingene, siger han.

Foruden at det pynter på cv’et har han oplevet konkurrencen som lærerig.

- Man får en hel masse viden og man udvikler sig meget med de gode erfaringer, man får. Men konkurrencen er en anderledes måde at arbejde på og man skal virkelig skynde sig, siger årets bedste møbelsnedker til DM i Skills.

Artiklen er en del af temaet DM i Skills.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094