23948sdkhjf

Dobbeltmester i Skills vandt i kapløb mod influenza

Cecilie Vibe Hansen fra Lonnie's Møbelpolstring i Helsinge vandt polstrernes konkurrence for andet år i træk.
Et børnemøbel skulle bygges op fra bunden, der skulle laves en modelkonstruktion og værket skulle betrækkes med selvvalgt stof, da fem møbelpolstrer frem mod lørdag dystede til DM i Skills i Fredericia.

Cecilie Vibe Hansen var ikke kun oppe imod en skarp konkurrence fra andre elever med grundforløb på Skive Tekniske Skole, hvor møbelpolstrerne uddannes. Hun var også i kapløb mod en snigende influenza, som allerede var ved at trænge på under konkurrencen.

Hun savnede dog ingen støtte fra sin arbejdsgiver. Fra Helsinge i Nordsjælland drog hendes mester Lonnie Rasmussen afsted for at overvære finalen. Allerede ramt af influenza, men det skulle ikke stoppe Lonnie Rasmussen for at møde op.

- Vi smittede nok hinanden, er de to sengeliggende møbelpolstrer enige om dagen derpå.

Og Cecilie Vibe Hansen tror ikke, det er tilfældigt, at hun vinder to i år træk som repræsentant for Lonnie Rasmussens firma.

- Det er et rigtig godt sted. Lonnie er rigtigt dygtig og går op i kvalitet, og her springer man absolut ikke over, hvor gærdet er lavest, siger hun til Wood Supply.

Dobbeltsejren pynter selvfølgelig på ethvert cv, mener hun.

- Og så kan man ikke løbe fra, at man har vundet, fordi man er dygtig. Men i det daglige arbejde har det ikke nogen større indvirkning. Andet end det er super fedt, siger Cecilie Vibe Hansen til Wood Supply. Nærmest fra sygelejet.

I øvrigt blev maskinsnedkernes konkurrence vundet af Peter Schytt-Nielsen Pagh fra Svendborg Erhvervsskole og Bernstoffminde Møbelfabrik.

Møbelsnedkernes konkurrence blev vundet af Jacob Primdahl Abrahamsen fra Syddansk Erhvervsskole og Gesten Bådaptering.



Artiklen er en del af temaet DM i Skills.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094