23948sdkhjf

Sjællandske kontormøbelfirmaer slår sig sammen

Holmris+Flexform og Punktum|Designbrokers bliver samlet til Holmris.Designbrokers.
To stærke aktører i kontormøbelsegmentet fusionerer og bliver til Holmris.Designbrokers.

Det er Holmris+Flexform i Køge og Punktum|Designbrokers i København, der slår pjalterne sammen. Samlet får den nye virksomhed en omsætning på over en halv milliard og 135 medarbejdere.

Fusionen er trådt i kraft med virkning fra 1. januar i år.

- Sammenlægningen sker ud fra ønsket om at skabe en virksomhed med tilstrækkelig størrelse til, at vi også fremover kan matche vores kunders ønske om nye produkter, koncepter og ydelser. Samtidig ønsker vi at ekspandere vores koncept til en række udenlandske metropoler, siger Niels Henrik Lauritzen, adm. direktør i Holmris.Designbrokers.

Punktum|Designbrokers har gennem flere år været etableret i London, Rotterdam, Oslo og Stockholm, mens Holmris+Flexform har dækket det danske marked med afdelinger i Køge, Birkerød, Løsning og Holstebro, hvortil kommer Punktum|Designbrokers’ showroom i Amaliegade i det centrale København.

Holmris+Flexform har i de senere år gennemlevet en kraftig ekspansion og har leveret til en lang række indretningsprojekter inden for kontor, pleje og undervisning.

- Her kan Punktum|Designbrokers tilføre ny ekspertise til vores forretning inden for hotel-, konference- og restaurationsindretning, siger Niels Henrik Lauritzen i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093