23948sdkhjf

Ny designattraktion nær majestætens hjem

Carl Hansen & Søn og Rud. Rasmussens Snedkerier slår dørene op for et udvidet designcenter i Bredgade i København.
Carl Hansen & Søn, som i forvejen har flagskibsbutik i Bredgade, overtager et nabolokale og indretter en ny butik til Rud. Rasmussens Snedkerier, som Carl Hansen & Søn opkøbte i 2011. Til sammen vil de to nabobutikker udgøre en designattraktion, som skal udstille værker af en række af rigets fremmeste formgivere.

Blandt navnene findes Hans J. Wegner, Frits Henningsen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Mogens Koch og Poul Kjærholm.

- Med åbningen af den nye butik har vi en oplagt mulighed for at skabe en unik designdestination for dansk møbelkunst. Både Carl Hansen & Søn og Rud. Rasmussen repræsenterer møbeldesign i verdensklasse, og vi har længe ønsket at samle vores tilstedeværelse og skabe en samlet kundeoplevelse i særklasse. Det kan vi nu endelig realisere med en regulær designhub med galleri, flagship store og butikkerne i Bredgade, siger Knud Erik Hansen, direktør hos Carl Hansen & Søn.

Foruden de to søsterbutikker på den side af gaden, har Rud. Rasmussen et galleri på adressen Bredgade 18 på anden side af gaden. Det åbnede i maj sidste år som et led i designdagene 3 Days of Design. Samlet skal de tre adresser udgøre den kommende designdestination.

Det er endnu uvist, hvornår Rud. Rasmussens nye butik åbner dørene, men det sker i denne måned, når de sidste detaljer er på plads.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125