23948sdkhjf

"Ægget" blev misbrugt i fupreklame

Opdigtet firma bortloddede den ikoniske stol og forsvandt. Ny fupkonkurrence er dukket op.
"Syns godt om" Facebook-opslaget, del opslaget og deltag i lodtrækningen om en læderbetrukket udgave af Arne Jacobsens "Ægget" til en værdi af næsten 100.000 kroner.

Det lovede et firma på Facebook ved navn Møbelhuset Nordsjælland, og allerede efter tre timer var flere end 17.500 hoppet på vognen.

Der findes dog ingen virksomhed ved navn Møbelhuset Nordsjælland, og profilen og konkurrencen er forsvundet fra Facebook. Formentlig slettet af Facebook-administrationen på grund af brugerklager.

Mandag dukkede en lignende konkurrence op på en ny profil. Denne gang hos nystartede "Aalborg-møbler", som nu bortlodder en udgave af lampen PH Kogle.

Ifølge Wood Supplys oplysninger er det sandsynligvis samme kræfter, der står bag, som med adresse i Tyskland driver websiderne Planet49.com og Udvalgte-Vinder.dk. Det fremgik af links fra Facebook-profilen, som ledte brugerne hen til det tyske firmas websider.

Begge websider bliver skoset alvorligt på anmeldelsessitet Trustpilot for at drukne brugere med reklamemails, og skal man tro anmelderne, er det reklamemails, der er formålet med misbruget.

Hos Arne Jacobsen-producent Fritz Hansen A/S blev den juridiske afdeling mandag morgen gjort opmærksom på den falske konkurrence, men konstaterede, at den ikke længere fandtes.

Fritz Hansen A/S har ikke ønsket at kommentere sagen, men meddeler, at man ikke har foretaget noget skridt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094