23948sdkhjf

Klassisk københavnersnedkeri flyttes til Fyn

Carl Hansen & Søn slår Rud. Rasmussens Snedkerier sammen med sit eget og samler alt på Fyn.
Carl Hansen & Søn overtog i 2011 Rud. Rasmussens Snedkerier fra 1869. Nu forlader det næsten 150 år gamle snedkeri København, når Carl Hansen flytter produktionen til Gelsted på Fyn.

Da Carl Hansen & Søn i december 2011 overtog Rud. Rasmussens Snedkerier var det med formål at bevare danske designklassikere og udbrede dem til et større internationalt marked.

- Vi føler et stort ansvar for at bevare Rud. Rasmussen kollektionen og sikre, at den lever videre og fortsat fremstilles i Danmark. Vi flytter produktionen til Gelsted dels for at styrke forretningen, og dels for at sikre, at designklassikerne når ud til et stadigt større internationalt marked. Den fysiske placering ændres, men kvaliteten og designet vil fortsat blive udført i samme høje og mesterlige kvalitet som Kaare Klint, Mogens Koch og Poul Kjærholm altid har stået for, skriver Knud Erik Hansen, Carl Hansen & Søn i en pressemeddelelse.

Han nævner, at kapaciteten i den gamle etagebygning på Nørrebrogade, hvor Rud. Rasmussens Snedkerier holder til, ikke kan følge med den stigende efterspørgsel, og det skal afhjælpes med et mere moderne produktionsapparat, som findes hos Carl Hansen & Søn i Gelsted på Fyn.

Alle medarbejdere hos Rud. Rasmussens Snedkerier får tilbudt ansættelse i produktionen på Fyn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094