23948sdkhjf

Jensenplus nærmer sig millionoverskud

Det skrider planmæssigt frem for fremadstormende møbelproducent fra Randers.
Jensenplus - den randrusianske producent af især kontormøbler – er kommet af 2015 med et stærkt forbedret overskud. En god start på virksomhedens ambition om at tredoble både overskud og omsætning i de kommende tre år.

Direktør Jeanette Omann fortæller, at der har været fremgang på alle de markeder, hvor Jensenplus sælger. Faktisk så meget, at hun nu vil øge salgsstyrken, for det er gået hen og er blevet et luksusproblem af de større.

- De folk, vi har, må i forhold til efterspørgsel løbe efter de brande, der er for at slukke dem, og det kan vi ikke blive ved med, siger hun.

Opskriften på en succes, tror hun, er ikke at ligne de fleste på markedet.

- Vi lever ikke af at ligne de øvrige 80 procent, som næsten kun konkurrerer på pris. Vi forsøger at være en af de 20 procent, som vil noget andet med materialer og udtryk, siger hun til Wood Supply.

Jensenplus fremstiller ikke selv, men overlader produktionen til underleverandører i Danmark. Dels vil hun ikke bidrage yderligere til det, hun betegner som overkapacitet i dansk møbelproduktion. Dels vælger Jensenplus at outsource fremstillingen, fordi det er mere fleksibelt og tilgængeligt end at have en underleverandør i udlandet.

- Det gør, vi er omstillingsparate og formår at bringe produkter ud, som kunderne er interesseret i. Det er ikke mange af mine kunder, der ligger i 80 procent-segmentet. Hvis man kan adressere et behov hos kunden og opfylde det, så bliver prisen mindre væsentlig, siger hun.

Et satsningsområde for Jensenplus, som hidtil kun har betjent kontraktmarkedet, er boligmøbler. Ifølge Jeanette Omann smelter møbeltyperne stadig mere sammen. Den er en stigende tendens, at møblerne på jobbet gerne må ligne møblerne hjemme.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094