23948sdkhjf

Ny sofa er Andersen Furnitures indtog på polstermøbler

Fra massivt træ til polstring: Østjysk møbelproducent vil udvide for at vokse.
Andersen Furniture i Hinnerup har arbejdet sig ud af krisen og vendt et minus til et plus.

Nu skal næste skridt tages, og derfor er den østjyske møbelproducent af massive træmøbler gået ind på nyt område og forsøger nu med sofaen A1 at lave polstrede møbler.

- Går man ind i butikker, hvor vores kunder handler, er der mange polstermøbler. Bliver vi ved med at udvikle spiseborde, kan vi kun lave et vist antal, for kunderne i butikkerne vil gerne se flere mærker af spiseborde. Så vi tror på, vi kan udvide forretningen gavnligt ved at tilbyde polstermøbler, siger Poul Frandsen, direktør, til Wood Supply.

For slutkunden koster A1 cirka 20.000. Poul Frandsen mener, at den tilhører en klasse, som kan kaldes for “affordable luxery”. Det er høj kvalitet og attraktivt design, men det er i en prisklasse, hvor den er overkommelig at betale for mange.

Sofaen, som er udviklet af artkitektfirmaet By Kato er tænkt ind i en serie fra Andersen Furniture, som By Kato har lavet. Der findes i forvejen et bord og en reol.

- Den kan ikke noget, som andre sofaer ikke kan, men vi synes, den har et udseende, som udskiller sig lidt. Den er lidt sin egen og har en god komfort og et flot formsprog, når man sammenligner med prisen, siger Poul Frandsen.

Kompetencerne udi polstring har Andersen Furniture opnået ved at indgå et samarbejde med Gabriel.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093