23948sdkhjf

Krone Vinduer lander stor ordre i London

Leverance på 5.500 kvadratmeter vinduer og døre er lidt af et nordjysk gennembrud i Storbritannien
Krone Vinduer har gennem en årrække arbejdet tæt sammen med tegnestuen Michael Aukett omkring et lejlighedsbyggeri i det nordlige London.

Samarbejdet bærer nu frugt, idet vinduesproducenten fra februar måned og et halvt år frem skal levere 5.500 kvadratmeter vinduer og døre.

- Vi har dannet parløb med arkitekten i mere end tre år, hvor vi løbende har vejledt og supporteret tegnestuen frem til den bedste løsning. Forløbet har været langt, men vi gør gerne noget ekstra for vores kunder, da de herved kan vise noget ekstraordinært, og vi får samtidig mulighed for at vise det gode håndværk, siger projektdirektør Christian Olesen.

Han mener, at ordren til London Road er et bevis på, at Krone Vinduers eksportstrategi for alvor er begyndt at give effekt.

- Foruden England mærker vi også en stigende interesse fra Norge, siger Christian Olesen.

Specialløsning med cedertræ
Vinduerne til projektet i London er lavenergi af typen ”COto62” – et træ/alu-vindue med tre lag glas.

Udgangspunktet var egentlig et standardsystem, men det endte i en specialløsning med specielle cedertræsfyldninger og vinduer i fuld rumhøjde – cirka 2,55 meter fra gulv til loft. Herved får lejlighederne størst muligt lysindfald og en meget elegant og let arkitektonisk løsning.

For at optimere det naturlige lys er nogle lejligheder forsynet med hjørnevinduer, hvor beboerne kan nyde udsigten fra flere sider gennem et stort, ubrudt glasfelt. Det samme gør de store foldedøre der sikre fri adgang til terrassen.

På trods af elementernes størrelse og specielle hjørneløsninger er alle vinduer i bedste energiklasse og overholder samtidig 2020-kravene.

Ordren er vundet i samarbejde med Krone Vinduers britiske salgspartner, VenturiUK .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078