23948sdkhjf

Sølvbryllup fejres med anderledes møbler

Designerduoen Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen har i 25 år samarbejdet med møbelproducent Erik Jørgensen. Det fejres med to nye og meget anderledes produkter: Stolene Yasmin og InTheFold.
Møbelproducent Erik Jørgensen har i 25 år samarbejdet med designerne Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzen. Det fejres nu med stolene Yasmin og InTheFold.

Stolen Yasmin er skabt til dagdrømmeri og fordybelse med bløde former og lave højder. Benene er besat med håndviklet bambus og er ifølge direktør Niels Jørgensen den perfekte krydsning af et ude-inde-møbel.

I modsætning til Yasmin er det eksperimentelle konceptmøbel InTheFold en kombination af kunst og design og findes i fem forskellige design – tre stole og to skamler. InThe Fold er fremstillet af trekantede og firkantede lommer med koldskumsbeklædte finerplader indeni.

- Her har vi tænkt på tidens krav om, at møbler skal kunne være lette at transportere og opbevare. InTheFold kan lynes op og blive et fladt stykke, på samme måde som en flyttekasse, der er foldet sammen. Når den igen lynes sammen til en stol, er luften det bærende element, fortæller Peter Hiort-Lorenzen til Berlingske Tidende.

Kilde: Berlingske Tidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.124