23948sdkhjf

Tekstildesigner blev årets ejerleder

Kvadrat laver tekstiler til møbelproducenter globalt. Ejerleder Anders Byriel er nu kåret af PwC til årets bedste.
Krisen kunne ikke stoppe Anders Byriel, som står i spidsen for tekstilvirksomheden Kvadrat i Ebeltoft, som blandt andet laver møbeltekstiler til verdens førende møbelproducenter. Siden 2009 har han fordoblet omsætningen, og nu prises han af konsulenthuset PwC, der kårer ham som årets ejerleder 2015 i samarbejde med Nykredit, Dansk Erhverv og Finans.

Siden 2009 har ejerleder Anders Byriel fordoblet forretningen Kvadrat, og indtjeningen er også mere end fordoblet. For denne imponerende vækst med et stærkt fokus på medarbejderudvikling samt en ambitiøs og klar strategi om fortsat vækst er tekstileksperten.

- Vinderen formåede at holde dampen oppe under krisen og har dermed kunnet accelerere ud af krisen med fuld fart. Ikke mindst de seneste tre år, hvor Kvadrat A/S har oplevet stor vækst med afsæt i et stærkt fokus på talent- og medarbejderudvikling. Tillykke til Anders Byriel, der er en velfortjent vinder af Årets Ejerleder 2015, siger Jesper Møller Langvad, partner i PwC.

- Virksomhedens resultat er flot og viser et imponerende overskud, trods store investeringer og en satsning på toplinjevækst. Samtidig viser en ambitiøs vækststrategi, at virksomheden er rustet til yderligere vækst.

I opløbet om at blive årets ejerleder var møbelproducenten Cane-Line ved Brian Djernes.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109