23948sdkhjf

Scan Office betaler trecifret milliongæld tilbage

En turnaround er nu total for kontorvirksomheden, som har gjort regnskabet op.
Den tidligere grovvarechef og nuværende superligaformand i AaB, Finn V. Nielsen har for alvor vendt lykken for inventarvirksomheden Scan Office med hovedsæde i Herlev.

Det skriver Finans.dk, som i ny artikel beretter om virksomhedens regnskab .

Det er seks år siden, at Scan Office, som fører engroshandel med kontorinventar, blev trukket med ned af krisen og gik konkurs, men nu tjener firmaet tocifret overskud hjem. Nu med 31 mio. kr. før skat.

Scan Office blev sidste år delt i to selskaber, og det har givet et omsætningsdyk i det seneste regnskab fra 431 til 313 millioner. Men ser man bort fra den frasolgte forretningsdel, som var handel med kontorartikler, så voksede omsætningen med 4 procent.

- Årets resultat er faktisk meget tilfredsstillende, da brancherne generelt har haft tilbagegang i resultaterne. Og vi forventer at kunne holde kursen, siger Finn V. Nielsen, som er adm. direktør og hovedaktionær i begge selskaber, til Finans.dk.

Årets resultate betyder ifølge ham, at Scan Office nu kan afvikle resten af sin bankgæld, som lød på 120 mio. kroner, da Finn V. Nielsen overtog ansvaret i 2012.

Han mener, at Scan Office er et godt eksempel på, at en dansk virksomhed kan reddes, hvis bankerne gerne vil hjælpe, og han glæder sig over, at bankerne har fået deres penge tilbage.

Scan Office har i 2015 bl.a. stået for leverancerne til Region Sjællands nye psykiatrisygehus i Slagelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.907