23948sdkhjf

Sølv til maskinsnedker-lærling

Det er omkring 15 år siden, at en lærling sidst har fået sølv på Skive Tekniske Skole.
Uffe Dalmose fra UD Vinduer A/S er i disse dage meget stolt af sin lærling Niels Elkjær Larsen, som netop har fået sølv for sin flotte præstation til svendeprøven.

Niels har været i lære som maskinsnedker hos UD Vinduer siden juni 2012 og blev udlært den 25 september 2015. Han endte med et flot snit på 12, hvilket ikke er noget, der opleves særlig tit i branchen.

Det er således omkring 15 år siden, at en lærling sidst har fået sølv på Skive Tekniske Skole.

Uffe Dalmose forklarer, at Niels er blevet tildelt en masse ansvar på jobbet sideløbende med sin uddannelse. Han har blandt andet været med til at starte en helt ny produktion op, hvor han har stået for plantegning og indkøb af maskiner.

Indstillet til legat
Udover sit flotte resultat i svendeprøven, har skolen også indstillet Niels til Træfondens legat for flid og kammeratskab.

Niels Forklarer, at det store ansvar på jobbet har været medvirkende til det flotte resultat, da han føler, at det har lært ham rigtig meget. Han forklarer yderligere, at han har gjort sig mange overvejelser omkring svendeprøven, og at han er meget glad for det endelige resultat.

Niels har desuden valgt at fortsætte arbejdet hos Uffe Dalmose og UD Vinduer. Rygterne omkring hans flotte resultat har spredt sig hurtigt, og derfor er hans tidligere læreplads allerede blevet besat af en ny.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109