23948sdkhjf

Jysk vil fordommene til livs

Møbel- og sengetøjskæden totalindretter lejlighed i Århus for at vise, at Jysk også kan være kvalitet og design.
På havnefronten i Aarhus – ikke langt fra Jysks hovedkontor – har Jysk lejet en lejlighed og indrettet den udelukkende med møbler og boligtilbehør fra eget sortiment.

- Det giver os en chance for at vise vores varer frem på en anderledes måde, end der er mulighed for i butikkerne. Vi får lov til at vise Jysk fra den bedste vinkel, siger marketing director Michael Gade.

I personalebladet ”Go Jysk” forklarer han, at ”The Jysk Apartment” er et stort projekt, der har til formål at markedsføre sortimentet i nye rammer og vise, at Jysk godt kan konkurrere med dyrere brands:

- Der er for mange, der ikke kender bredden i Jysks sortiment – og nogle har fordomme om vores varer, når det handler om kvalitet og design. ”The Jysk Apartment” skal tydeliggøre, hvad vi kan, og gøre op med disse fordomme, siger Michael Gade.

Hele projektet er bundet op på en omfattende onlinekampagne, som vil køre i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Storbritannien fra oktober og året ud.

- Vi vil gå nye veje. Udtrykket vil blive anderledes og frem for kun at have selve varen i centrum, vil vi opbygge et helt univers, siger Michael Gade.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11