23948sdkhjf

Dencon vil øge eksporten

Den jyske producent af kontormøbler er ude af krisen og retter nu fokus mod Tyskland og Holland.
Fire år med stigende omsætning betød, at Dencon for to måneder siden kunne fremvise et årsregnskab , hvor resultatet før skat oversteg 10 mio. kr. for første gang nogensinde.

- Vi tør godt konstatere, at vi er ved at være helt ude af finanskrisens skygge, sagde direktør Henrik S. Feld ved den lejlighed.

Den positive udvikling har sendt Dencon i offensiven. Virksomheden har igangsat en modernisering af fabrikken til 20 millioner kroner , og salgsmæssigt skal der investeres i nye markeder.

I dag er det Danmark og Norge, der trækker læsset, men Dencon vil længere ud. Det fortæller Henrik S. Feld til Finans.dk:

- Indtil nu har Tyskland eksempelvis været svært for os, og vi har klaret os bedst i de nordiske lande. Bare du kom til Flensborg var det jo sådan på en virksomhed, at vores møbler var for billige til chefen og for dyre til medarbejderne. Samtidig var hæve-/sænke-borde og ergonomiske løsninger slet ikke på dagsordenen dér. Det ændrer sig nu flere steder i Europa, så vi også kan få bedre muligheder for afsætning. Ikke mindst i Holland og Nordtyskland hvor de også nu næsten har samme opfattelse af ergonomi og design som i Skandinavien, siger han.

Dencon har i år indledt samarbejde med britiske Orangebox om salg af polstermøbler i Norden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109