23948sdkhjf

Vagtskifte i Stark Hobro

Et bysbarn vender hjem til Hobro, når det lokale Stark-byggemarked får ny trælastdirektør ved udgangen af denne måned.
Med virkning fra den 1. november skal Torben Hald Christensen stå i spidsen for Stark Hobro. Det sker efter, at lederen gennem alle årene på Lucernevej, Asbjørn Schrum, har valgt at trække sig fra jobbet.

Torben Hald Christensen kommer fra en stilling som butikschef i Stark Aalborg. Han er født og opvokset i Hobro, hvor han stadig har familie.

- Jeg har i mange år sagt, at jeg ikke ville arbejde i andre Stark-forretninger end Aalborg og Hobro, og nu har jeg så fået chancen for at komme til Hobro. Det var ikke et svært valg. Jeg har stadig mange forbindelser i byen og kender flere af de gode kolleger, der er i forretningen, så jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg har prøvet flere funktioner i Aalborg og udviklet en stor del af forretningen, så nu ser jeg frem til nye udfordringer som trælastdirektør, siger Torben Hald Christensen.

Han kom til det nuværende Stark Aalborg som souschef i 1994 og har de seneste fire måneder været konstitueret trælastdirektør i forretningen.

Giver plads til yngre kræfter
I foråret overgik XL – Hobro Ny Trælast til at blive en del af Stark-kæden, hvorefter den blev slået sammen med den daværende Stark-forretning på Brogade. Sammenlægnings- og overgangsperioden er nu afsluttet, og derfor er det tid til at gøre plads til nye og yngre kræfter, mener Asbjørn Schrum:

- Det var ikke min plan at stoppe nu, da Stark overtog. Men jeg vil gerne understrege, at det er 100 procent min egen beslutning at komme videre. Jeg har i løbet af processen fundet ud af med mig selv, at det var bedre at lade yngre og stærkere kræfter komme til. Det sikrer et godt fokus på den strategi for vækst og udvikling, der er for forretningen. Og det er vigtigt for såvel kunder som kolleger, siger han.

Asbjørn Schrum har endnu ingen planer for, hvordan fremtiden skal se ud. Han ser i første omgang frem til at erstatte en lang arbejdsuge med mere tid til familie, venner og netværk – og mere tid til at dyrke passionerne; naturen, sejlbåden, gokarten og skisporten:

- Jeg har ingen planer overhovedet. Jeg har altid sagt til folk, at de skulle prøve at tage nogle måneder og tænker over deres liv og karriere, og det vil jeg selv prøve nu. De næste tre måneder vil jeg holde ’orlov’ og bruge tiden til at tænke over, hvilken retning mit liv skal tage nu. Jeg tager ingen beslutninger om nyt job eller andet i de næste måneder. Jeg vil blot nyde, at have god tid, siger Asbjørn Schrum.

Der vil blive afholdt en velkommen- og afskedsreception i Hobro Teaterrestaurant torsdag den 22. oktober.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094