23948sdkhjf

FDB-møblerne kan få flere egne butikker

En kombination af onlinesalg og butikker i de store byer ligner en fremtidig løsning for Coops møbelforretning.
Lanceringen af en ny web-platform bliver senere på året startskuddet til næste fase i Coops relancering af FDB-møblerne.

De gamle klassikere fra arkiverne skal mikses med møbler af nutidige designere, og samtidig er et nyt salgssetup under opbygning.

Coop vil fortsat satse på onlinesalg via coop.dk, og man vil også fremover kunne købe møbler i SuperBrugsen og udvalgte Kvickly-varehuse. Men kernen i den nye strategi er at videreudvikle FDB Møbler i et selvstændigt univers:

- Vi vil gerne arbejde med både pop up-koncepter og permanente butikker og kigger i første omgang på København og Aarhus. Vi skal have produkterne ud at leve på en helt anden måde end i dag, siger business manager Maria Hørmann.

Før sommerferien åbnede landets første FDB Møbler på Kulturhavnen i Gilleleje, og butikken er et godt billede på de visioner, som Coop har for sin møbelforretning. Maria Hørmann understreger dog, at der på nuværende tidspunkt ikke er konkrete planer om nye butikker:

- Det er noget, vi snakker om, fordi det er dér, vi gerne vil hen. Én ting ligger dog fast, og det er, at FDB Møbler altid vil være en del af Coop. Vi kommer umiddelbart ikke til at åbne en ’shop in shop’ i Illum, siger Maria Hörmann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11