23948sdkhjf

HTH åbner 1.700 kvadratmeter butik i Esbjerg

Nyt køkkencenter åbner til januar og bliver den fjerde butik, som indrettes efter HTH’s nye butikskoncept.
Selv om HTH Køkkenforum i Esbjerg blot flytter 50 meter hen ad Østre Gjesingvej til nummer 19, kan kunderne se frem til en helt anden butiksoplevelse.

Det fortæller filialchef Steen Riber Jørgensen forud for åbningen af den nye butik, som bliver den fjerde i rækken af butikker, der indrettes efter HTH’s nye butikskoncept.

- I det nye type butik er den fysiske butik tænkt nøje sammen med vores onlinedel, da både forbrugere og håndværkere – samt andre professionelle kunder – undersøger markedet og handler på mange forskellige måder. Det har vi taget højde for. I dag har stort set alle kigget på vores hjemmeside, inden de kommer ind i butikken for at få rådgivning, og stadig flere søger inspiration og bestiller køkken via vores hjemmeside, siger Steen Riber Jørgensen.

Vestjysk optimisme
Håndværkerne er netop nu i fuld gang med at indrette det nye køkkencenter på 1.700 kvadratmeter, og Steen Riber Jørgensen og hans 20 kolleger ser frem til at åbne dørene i januar.

- Selv om vi kun flytter lidt hen ad vejen, så glæder vi os rigtig meget til at åbne et køkkencenter, der nøje er indrettet efter den måde, som moderne forbrugere og erhvervskunder gerne vil handle på, siger Steen Riber Jørgensen.

HTH i Esbjerg var blandt de allerførste HTH-butikker, da den åbnede i 1972. Flytningen er et vidnesbyrd om, at HTH ser optimistisk på den fremtid, som tegner sig for Esbjerg:

- Sporet er lagt ud til en position som Danmarks energimetropol, og med de vækstambitioner, der er for Esbjerg, så forventer vi både øget interesse for at købe nye køkkener hos private og de professionelle kunder, siger filialchefen.

Miniboliger og onlinehandel
HTH’s nye butikskoncept gør op med idéen om at præsentere mange køkkener i ét stort rum. I stedet indrettes køkkencentret med ’miniboliger’. Det samme gælder for badeværelser og garderober.

Kunderne får også mulighed for at sætte sig ved en skærm og lege med forskellige køkkenopstillinger, skifte bordplader eller greb. Hvis man ønsker at bestille et helt køkken over nettet, kan det også lade sig gøre.

Samtidig er det slut med separate afdelinger. I fremtiden bliver der kun skelnet mellem de behov, som private kunder har, kontra dem, som erhvervskunder har. Håndværkere og andre erhvervskunder har mulighed for at handle fra klokken syv, mens der er almindelige åbningstider for private kunder.
Læs mere om: HTH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095