23948sdkhjf

Topchef forlader Silvan og Stark

Ole Mikael Jensen fratræder posten som administrerende direktør for DT Group med udgangen af måneden.
Efter 15 år i skiftende stillinger hos DT Group, er det med udgangen af september slut for Ole Mikael Jensen, der fratræder stillingen som adm. direktør i selskabet, der blandt andre omfatter Silvan og Stark.

- Efter at have defineret vores fremtidige strategi og nu afleveret første fase, er det et godt tidspunkt at skifte ud i toppen. Markedet er omsider i bedring efter syv hårde år, og kombineret med de implementerede nye værktøjer og koncepter, gør det, at vi udkonkurrerer markedet. De sidste seks måneder har vi således præsteret markant profitabel vækst, siger Ole Mikael Jensen om timingen i sin beslutning.

Læs også: Stark-ejer tager markedsandele

Han henviser til det regnskab, som DT Group netop har publiceret. Her er omsætningen steget med 8 procent, mens bundlinjen er på 714 mio. kr. mod 726 mio. kr. i det foregående regnskabsår.

Det er nemlig især de første seks måneder af 2015, som har trukket væksten i 2014/15-regnskabet fra DT Group, som både omfatter Silvan og Stark foruden Beijer, DT Central og Neumann.

Næsten færdig med ”Mission Felix”
Ole Mikael Jensen blev hentet fra en stilling som koncernfinanschef og koncernøkonomichef hos NCC Danmark til Danske Trælast (senere DT Group) i 1999, og han har siden beklædt forskellige poster i koncernen.

DT Group blev i 2006 opkøbt af britiske Wolseley, hvis adm. direktør, Ian Meakins, ikke lægger skjul på, at han gerne havde beholdt Ole Mikael Jensen på posten.

Det har den i dag 45-årige Ole Mikael Jensen altså ikke ønsket, selv om han endnu ikke er helt færdig med den såkaldte ”Mission Felix”, som i februar blev søsat med tydelig reference til den østrigske faldskærmsudspringer, Felix Baumgartner.

Læs også: Kun mersalg trumfer salg hos DT Group

- Vejen er nu banet for, at en ny topchef kan eksekvere de resterende dele af vores planer. Jeg kommer til at savne virksomheden og vores gode folk, men jeg ser også frem til nye udfordringer, siger Ole Mikael Jensen.

Ifølge Wolseley-direktør Ian Meakins er arbejdet med at finde en afløser på posten som chef for de nordiske markeder nu sat i gang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203