23948sdkhjf

Møbelvirksomheder åbner fælles afdeling i Esbjerg

Reick og Kinnarps går sammen om at styrke aktiviteterne i Syd- og Sønderjylland.
Reick A/S og Kinnarps A/S, der leverer kontormøbler til erhvervslivet og den offentlige sektor, åbner i fællesskab en ny afdeling med showroom i Esbjerg.

Det er ønsket om at styrke positionen på kontormøbelmarkedet gennem en direkte tilstedeværelse i Esbjerg-området, der har fået de to virksomheder til at styrke et allerede veletableret samarbejde i regionen.

- Det er vigtigt for os i hverdagen, at vi er tæt på vore kunder i Esbjerg og omegn, og vi er overbeviste om, at det vil være et særdeles velkomment initiativ for både erhvervslivet og den offentlige sektor, at Reick og Kinnarps nu er lige om hjørnet, siger adm. direktør, Christian Frisk, fra Reick.

Den nye afdeling med 240 kvadratmeter udstilling får adresse på Storstrømsvej 35 i Esbjerg og den officielle åbning finder sted mandag den 5. oktober. Afdelingen bemandes fra start af to indretningskonsulenter, og Christian Frisk forventer, at der hurtigt vil blive brug for ekstra personale til at varetage salg og servicering.

Reick har igennem de sidste seks år varetaget forhandlingen af Kinnarps møbler i Syd- og Sønderjylland via sine afdelinger i Tønder og Rødekro.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125