23948sdkhjf

TOP skifter navn

For at øge gennemslagskraften har Træbranchens Oplysningsråd (TOP) valgt at styrke og modernisere organisationen. I den forbindelse skiftes også navn og visuel identitet og Træbranchens Oplysningsråd erstattes med det nye navn: Træinformation.
Træbranchens Oplysningsråd bliver til Træinformation.

Navneskiftet sker, samtidig med at den nye hjemmeside er gået i luften - www.traeinfo.dk

Hvad betyder det for dig?
Som led i moderniseringen intensiveres informationsaktiviteterne og den tekniske rådgivning for at kunne imødekomme det stigende behov ved projektering, udførelse og afsætning af træbaserede produkter og træbyggeri.

Uændret fokus
Træinformation fokuserer fortsat på at udvikle og levere anvendelsesteknisk viden og rådgivning om træ og trækonstruktioner. Det betyder naturligvis, at TRÆhåndbøger og -byggeblade fortsat vil udgøre rygraden i vores informationsvirksomhed, suppleret af en række målrettede hjemmesider, elektroniske nyhedsbreve og tema- og kursusdage.

Et kapitel slutter…
Da Træbranchens Oplysningsråd i 1954 blev dannet af en kreds af tømmerhandlere og trælastimportører, var det for at tage kampen op mod en række af de nye materialer, der efter anden verdenskrig kom på markedet som konkurrenter til træ, f.eks. plast og beton.

Efter rejser og grundige studier af tilsvarende initiativer i en række europæiske lande oprettede man rådet med det klare formål: at informere om den rette anvendelse og behandling af træ og træprodukter. Nødvendigheden er ikke blevet mindre med tiden.

Med oprettelsen af Træbranchens Oplysnings- og Propagandakontor, som der stod i arbejdspapirerne, fødtes også forkortelsen TOP. Forkortelsen blev hurtig kendt og brugt af alle i træbranchen og inden for byggeriet.

Med navneændringen til Træinformation er det ikke længere logisk at bruge forkortelsen TOP. Et kapitel for Træbranchens Oplysningsråd er navnemæssigt afsluttet nu – også for begrebet TOP. Fremover vil Træinformation stå for både fornyelse og videreførelse af den faglige viden, indflydelse og uafhængighed som organisationen er kendt for.

Kilde: TOP / Træinformation

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078