23948sdkhjf

Snedkerierne beklæder Panum-tårn for 4 millioner

Glostrup-virksomheden laver inventar i Panum-instituttets nye Mærsk-bygning.
Snedkerierne i Glostrup er med, mens Københavns Universitet opfører den nye, såkaldte Mærsk-bygning, som udvider Panum-instituttet markant, blandt andet med forskertårnet, der skyder 75 meter op.

For cirka fire millioner skal Snedkerierne opfylde inventardrømmene for arkitektfirmaet C.F. Møller. En ordre, der er kommet i stand igennem entreprenørfirmaet Juul & Nielsen, der er medejer af Snedkerierne.

Samarbejdet om Mærsk-bygningen er et godt eksempel på god synergi, mener Lars Møller, som er snedkermester hos Snedkerierne.

- Arbejdet er delt op, så al vores administrative styring og marketing ligger i fælles hovedselskab. Ved at Juul & Nielsen kommer ud og vinder opgaverne og hvor der er specielt inventar, er det meget nærliggende, at vi kommer i betragtning, hvis vi også er konkurrencedygtige på opgaven, siger han til Wood Supply.

Juul & Nielsen kan således trække Snedkerierne med ud til arkitekterne for at give bud på løsninger. Snedkerierne har også været en aktiv medspiller i realiseringen af Mærsk-bygningen, fortæller Lars Møller.

- Det er for eksempel i forhold til brandområder, hvor vi sammen med arkitekterne løser, hvordan vi opfylder brandkravene i de nicher, som vi arbejder med.

Snedkerierne laver især nicher med skabe til Mærsk-bygningen og i øvrigt også beklædningen af en spindeltrappe. Projektet forventes at slutte i 2016.

Dermed er det en særlig travl tid for Snedkerierne, som i år vokset med tre medarbejdere til 22. Foruden Mærsk-bygningen, som er Snedkeriernes største projekt for tiden og i toppen af virksomhedens historie, så er der også gang i et millionprojekt for Banedanmark, hvor en række kontrolrum blandt andet skal have nye hæve-sænkeborde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078