23948sdkhjf

Sofakompagniet hyrer endnu en tv-vært

”Det er et marketingstunt”, siger indehaver Christian Rudolph om samarbejdet med Christiane Schaumburg-Müller.
Siden maj har kunderne hos Sofakompagniet haft mulighed for at købe en sofa designet af Emil Thorup. Nu øger virksomheden sin kendisfaktor ved at tage endnu en tv-personlighed ind som gæstedesigner.

Christiane Schaumburg-Müller, der er kendt fra programmer som Vild Med Dans og Live fra Bremen, skal designe en sofa, som efter planen kommer i handlen i september eller oktober.

Og der ligger en helt klar strategi bag beslutningen om at lade kendisser tegne møbler:

- Det er et marketingstunt. Hvis vi kan få en kendt til at lægge deres navn til vores produkt, så gavner det både troværdigheden og vores brand. Vores primære målgruppe er de yngre kvinder. Det stemmer godt overens med Christiane Schaumburg-Müllers følgerskare. Derfor var hun oplagt at have som gæstedesigner, siger indehaver Christian Rudolph til Berlingske.

Han peger blandt andet på, at Christiane Schaumburg-Müller har 265.000 følgere på Instagram – langt, langt flere end Sofakompagniets 3.400 følgere.

Sofaens design skal efter planen godkendes på Sofakompagniets fabrik i Vietnam i næste uge. Christian Rudolph oplyser endvidere, at virksomheden i løbet af et par måneder vil være klar til at lancere endnu en sofa i samarbejde med Emil Thorup.

Læs artikel på Berlingske.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096