23948sdkhjf

Frederiksberg Snedkeri støjede under Northmodern

- Langt sjovere end at udstille nogle møbler i en messestand, fortæller indehaver Usama Sherif.
Når det hvinede og brummede og støvede i Bella Centrets foyer, var det ikke fordi, messecentret blev bygget om, da der midt i august var Northmodern-udstilling i København.

Det var såmænd et åbent snedkeri, der var arrangeret til lejligheden, og det tiltag huede bestemt Usama Sherif, som er indehaver af Frederiksberg Snedkeri. Han flyttede firmaet ind i Bella Centrets foyer og deltog i den larmende forestilling.

- Jeg keder mig utroligt meget over at stå på messer og fortælle om et bord og en stol og sige ”det laver vi”. Vi synes, det var fedt, og vi fik masser af positiv respons, siger han til Wood Supply.

- Vi viser, at det her rent faktisk bliver lavet i København og i Danmark, at der rent faktisk står håndværkere bag. At vi stadig er her, og at det ikke bliver lavet i Kina.

For Frederiksberg Snedkeri er det selvfølgelig også en forretning. Det er ikke billigt at stille op på en højtprofileret messe, så det kræver, at der rent faktisk kommer udbytte.

Usama Sherif kan ikke sige konkret, om der kom ordrer ind som tilbagebetaling for investeringen, men han er fortrøstningsfuld.

- Jeg har en fornemmelse af, at der er flere, der ville noget. En ville gerne forhandle vores møbler og var forbi standen flere gange. Jeg tror, det bliver seriøst.

I forvejen er Frederiksberg Snedkeri i gang med flere projekter. Blandt andet nye bænke foran Roskilde Domkirke, hvor snedkeriet skal møblere hele pladsen.

- Så jeg går ikke og keder mig, men vi vil gerne have en vækst. Det skal man gå efter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109