23948sdkhjf

Ny concept store støtter små virksomheder

Sirin Copenhagen vil gøre design- og interiørkøb til en meningsfuld oplevelse – og støtte de små virksomheder og nye designere.
Ved søerne i København har Natalia Enge netop slået dørene op til butikken Sirin Copenhagen, der kombinerer danske og udenlandske designbrands. Fælles for dem er at de samles under temaet ”en nomadisk livsstil”.

Samtidig vil Natalia Enge gerne bidrage med noget ganske særligt.

- Vi støtter små virksomheder og nye designere, der gennem deres produkter forsøger at gøre design- og interiørindkøb til en meningsfuld og speciel oplevelse, fortæller Natalia Enge, hvis hjerte banker for dansk design.

- Blandingen af design med rødder i det gamle Europa versus det kølige nordiske design giver produktene kontrast inden for et fælles tema af nomadisk livsstil, åbenhed mod verden, samt en beundring for det danske designunivers, forklarer Natalia om butikkens koncept.

Anders Busk Faarborg fra Novel Cabinet Makers har stået for indretningen og samtidig designet interiør specielt til butikken.

I Sirin kan du ud over Novel Cabinet Makers finde mærker som Please wait to be seated, Friends&Founders, Woud, BeDesign, Vivid Grey, Fogia, Papier Tigre og mange flere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266