23948sdkhjf

Fremgang for Formland

Vækst i antallet af udstillere, besøgende, butikker og udenlandske gæster.
Fire dages branchefest for dansk interiør, design og livsstil lukkede søndag eftermiddag, og Formland viser stor fremgang i forhold til seneste efterårsmesse.

Formland lagde gulv til indkøbere fra 5.439 forretninger, en fremgang på 31 procent i forhold til året før hvor tallet var 4.146.

En endnu større stigning er der blandt antallet af udenlandske indkøbere. Her var i alt 501 udenlandske forretninger fra 36 lande repræsenteret. Det er en stigning på 72 procent i forhold til sidste efterår.

Turbo på udviklingen
Hvad Formland kan betyde for forretningen, er Johan Bülow et levende bevis på. Den unge bornholmer var med på sin første messe, da han var ganske ung iværksætter, men i dag ved mange danskere, hvad Lakrids by Johan Bülow er.

- For ni år siden stod jeg og kogte lakrids med to gryder og en bordplade. Nu står jeg med 130 ansatte, og Formland har haft en helt afgørende betydning for min virksomhed,” forklarer stifter og ejer Johan Bülow.

Om Roon og Rahn kan gøre Johan Bülow kunsten efter, vil tiden vise, men de to unge møbeldesignere, der vandt årets Nordic Buzz pris for iværksættere, er kommet godt fra start:

- Vi har fået en lang række forhandlere og en liste over nye kontakter, vi skal forhandle videre med. Det har været nogle vilde og fantastiske dage, siger René Hansen den ene af de to stiftere af Roon og Rahn.

Næste Formland finder sted 4.-7. februar 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095