23948sdkhjf

Knage-system og træmøbler vinder ny Formland-pris

Nordic Buzz Awards hædrer danske Roon & Rahn for ’bedste forretningsidé’, mens Formbruket fra Sverige vandt prisen for ’mest gennemtænkte løsning i forhold til lokal produktion’.
122 iværksættervirksomheder inden for møbler, mode og accessories fra hele Norden konkurrerede torsdag om to priser, da efterårsudgaven af Formland-messen åbnede i MCH Messecenter Herning.

De mange iværksættere var inviteret til Herning som led i Formlands nye tiltag, Nordic Buzz, med henblik på at understøtte små kreative virksomheders forretningsudvikling.

- I vores samarbejde med virksomheder kan vi se, at de små kreative virksomheder har svært ved forretningsudvikling. Derfor kunne vi se et potentiale i at koble dem med professionelle mentorer i et pulserende messemiljø, hvor der er lejlighed til netværk og salg, forklarer direktør Betina Simonsen fra Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, som er initiativtager til Nordic Buzz.

Dansk og svensk vinder
Danske Roon & Rahn og svenske Formbruket vandt de to Nordic Buzz Awards, som blev overrakt torsdag aften.

Roon & Rahn fik prisen for ’bedste forretningsidé’, mens Formbruket og Smålands Skinnmanufaktur fra Sverige vandt prisen for ’mest gennemtænkte løsning i forhold til lokal produktion’.

- Roon & Rahn har en strategisk tilgang til udvikling af deres virksomhed og lytter meget til brugerne, hvorefter de retter produktet til. De honoreres derfor for deres evne til nytænkning. Formbruket skaber win-win-samarbejde med lokale producenter og opbygger dermed nye forretningsmuligheder i deres nærmiljø, forklarer Betina Simonsen.

Juryen begrundelser for at udnævnte de to virksomheder som vindere:

”Roon & Rahn allerede har bevist deres koncepts levedygtighed, idet deres ’moodboard’, som er et fleksibelt og magnetisk knagesystem, er solgt i flere lande og har tiltrukket opmærksomhed trods virksomhedens korte levetid. Virksomheden har hele tiden nye produkter i støbeskeen. De tænker i udvikling konstant og har allerede næste produktlancering klar”.

”Formbruket tør lave dyre og unikke produkter; højkvalitetsmøbler i træ og læder, som forarbejdes og produceres lokalt i Småland.”

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094