23948sdkhjf

Northmodern vil være messen for de seriøse indkøbere

Når den anden udgave af Bella Centers nye design- og møbelmesse åbner i dag, er det blandt andet med et øget fokus på markedet for kontraktmøbler.
Da Kristian W. Andersen, der er direktør for modemessen CIFF, sidste år overtog styringen af det daværende Designtrade, var det med målet om at skabe en førende skandinavisk platform for design og møbelkunst.

Messen skiftede samtidig navn til Northmodern, og efter debuten i januar 2015 er arrangørerne nu klar til at tage det næste skridt mod målet om igen at gøre Danmark til den førende designdestination i Norden.

- Sidste gang var et lille preview. Denne gang har vi udvidet med rigtigt mange kvadratmeter og sammensat et utroligt spændende program, fortæller marketing manager, Michala Krabbe Remmer, til Wood Supply.

Først og fremmest en handelsplatform
En af mest markante nyskabelser er udstillingsområdet ”Room”, som sætter særligt fokus på kontraktmarkedet med over 170 danske og internationale udstillere inden for møbler, køkkener, lys og lyd. Udstillerlisten i Room tæller navne som Fritz Hansen, Muuto, Onecollection, Paustian og Cane-line.

Northmodern vil først og fremmest være en handelsplatform for møbler, livsstil og interiør. Derfor er messens størrelse ikke altafgørende:

- Vi er til for at sikre, at vores udstillere kan få solgt nogle varer, og vores fokus er at tiltrække relevante og købestærke indkøbere frem for 10.000 mennesker, der bare kommer for at kigge. Vores global relations-team arbejder målrettet med at finde de rigtige butikker og sørge for, at de kommer hertil, siger Michala Krabbe Remmer.

Northmodern samarbejder med Design Denmark og Pej Gruppen, som fra hver sin scene vil sætte fokus på aktuelle temaer og tidens trends. På programmet hos Design Denmark er blandt andre den britiske designer, Tom Dixon, som i øvrigt også udstiller i Room-området, og designkritikeren Alice Rawsthorn.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078