23948sdkhjf

Iværksættere dyster om priser på Formland

Det nye Nordic Buzz hædrer bedste forretningsidé og for mest gennemtænkte løsning i forhold til lokal produktion.
Møbel-, mode- og smykkevirksomheder fra hele Norden konkurrerer om to priser, som overrækkes torsdag den 13. august under Formland-messen i MCH Messecenter Herning.

Det sker som led i det nye tiltag, Nordic Buzz, der er etableret med henblik på at understøtte små kreative virksomheders forretningsudvikling.

De to priser uddeles for bedste forretningsidé og for mest gennemtænkte løsning i forhold til lokal produktion.

- Vi støtter de kreative virksomheder både før, under og efter messen, og de to awards repræsenterer selve kernen i Nordic Buzz; nemlig at iværksætterne skal blive dygtige til forretningsudvikling og til at booste deres virksomheder; meget gerne i samarbejde med lokale producenter, fortæller direktør Betina Simonsen fra Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, som står bag det nye koncept.

- De har jo potentiale til at skabe nordiske arbejdspladser, og vi har i Innovationsnetværket erfaringer med, at kreative har stor succes med at arbejde med værdier og designløsninger sammen med lokale producenter. Derudover har de kreative virksomheder behov for sparring, som tager udgangspunkt i deres ideer og ønsker til, hvilke form for forretning de ønsker at skabe, forklarer Betina Simonsen.

Nordic Buzz Awards uddeles på Formlandmessen i speakers corner hall D på torsdag d. 13. august klokken 17.30. Med æren følger en stand til hver af vinderne på Formland-messen i foråret 2016, så virksomhederne kan arbejde endnu mere med salg og eksponering.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094