23948sdkhjf

Frontego vil være flere

Krisen har sluppet sit tag, vurderer producenten af fronter til køkkener, der forventer at ansætte to til tre mand mere til efteråret.
Flere opgaver for blandt andet Andersen Furniture og norske Strai Kjøkken giver sammen med årsregnskabet for 2014 grund til optimisme hos Frontego. Virksomheden producerer blandt andet fronter til køkkener, og her fornemmer ejeren Tage Odgaard Nielsen, at krisen nu er ved at slippe sit tag i det danske erhvervsliv.

- Vi er begyndt at producerer flere fronter til Andersen Furnitures skænke. Derudover laver vi også forskellige modeller i eget design, men det er ikke noget, der belaster produktionen, forklarer Tage Odgaard Nielsen, som beskæftiger 19 ansatte, hvoraf den ene er en lærling.

- Vi har lige ansat en ekstra mand, og jeg vil ikke afvise, at vi får behov to til tre mand ekstra til efteråret, uddyber han.

Grunden til Tage Odgaard Nielsens optimisme skal ikke alene findes i et stigende antal ordrer i år til både ind- og udland, men også i regnskabet for 2014.

Det vidner om en øget omsætning på mellem 10 til 15 procent. Samme resultat forventer Tage Odgaard Nielsen for 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062