23948sdkhjf

Nyt partnerskab forener detail og produktion

Bent Hansen Møbler og interiørbutikken Kalejdoskop indgår delt ejerskab.
Ægteparret Mie Hedeman Mortensen og Henrik Hvid Hansen vil i fremtiden ikke kun dele privatliv. Pr. 1. juli 2015 vil det aalborgensiske designpar også dele ejerskabet af deres to virksomheder.

Hun står bag interiørbutikken Kalejdoskop, mens han er tredje generation i den familieejede møbelproducent Bent Hansen. Fremover ejer de 50 procent af hinandens virksomheder.

- Vi har en stor lyst til at arbejde tættere sammen og en fælles passion for design og indretning. Drømmen er at skabe synergi gennem firmaernes forskellige know-how og ekspertiser, siger Henrik Hvid Hansen.

Han fremhæver, at det nye samarbejde åbner op for interessante muligheder – for eksempel afprøvning af prototyper i Kalejdoskop, hvor hele Bent Hansens sortiment løbende vil være repræsenteret.

- Jeg ser samarbejdet som en unik platform, der i højere grad kan synliggøre Bent Hansen som brand over for kunder og samarbejdspartnere, siger Henrik Hvid Hansen.

En utraditionel butiksform
Kalejdoskop åbner i løbet af kort tid et ny bolighus på 1.700 kvadratmeter i centrum af Aalborg - i Haandværkerforeningens gamle lokaler ved Toldbod Plads.

Her vil Bent Hansen indrette nyt showroom, og bygningen kommer således til at danne rammen om det nyetablerede partnerskab. I butikken vil der endvidere blive mulighed for at bestille specialopgaver og ompolstring af møbler, som er en af Bent Hansens kernekompetencer.

Ifølge Mie Hedeman Mortensen er planen at skabe en helt ny kundeoplevelse med fokus på livsstil:

- Vi vil skabe et unikt bolighus med et anderledes og internationalt præg, der differentierer sig i markedet og giver genlyd i branchen. Projektet er en drøm, der afspejler mine erfaringer og min passion for branchen, siger Mie Hedeman Mortensen.

Det nye ejerforhold vil som udgangspunkt ikke have konsekvenser for hverken Kalejdoskops eller Bent Hansens nuværende samarbejdspartnere, og Bent Hansen bibeholder sine nuværende faciliteter på Kaolinvej i Aalborg Øst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094