23948sdkhjf

Vermund Larsen høster frugterne i nyt regnskab

Investeringer i designerstole og hospitalsstole lønner sig for nordjysk møbelproducent.
Det går fortsat fremad for møbelproducenten Vermund Larsen i Aalborg, og et nyt regnskab, der blev afsluttet 1. april, viste det bedste resultat i mange år. Cirka 60 procent bedre end året før.

Ifølge Per Buus, adm. direktør, så ses fremgangen over hele linjen. På den ene side er der fremgang for virksomhedens vanlige produktserier som ergonomiske arbejdsstole, kørestole og støttestole. På anden side er der kommet gang i et nyere område som stole til brug på sygehuse og i klinikker.

Endelig er en serie af klassisk dansk stoledesign kommet ud over rampen. ”VL 118”, hedder produktserien, som søger tilbage til klassisk dansk 50- og 60’er-design fra Vermund Larsens selv.

- Vi har fantastisk mange ting i scrapbogen fra 50’erne og fremefter, som er blevet meget hipt eller populært. Vi har opbygget en helt uovertruffen base, som vi lukrerer på nu, siger Per Buus.

Han noterer sig med tilfredshed, at Vermund-serien nu giver overskud efter et par år med investeringer.

Derudover er et datterselskab blevet etableret i Norge, og det har overgået forventningerne.

- Når man sætter nyt i søen, koster det typisk penge, men i første driftsår der det faktisk gået i nul, og det er rigtig flot, siger Per Buus, som forventer, at det giver overskud i andet driftsår.

En større national ordre på kørestole er blevet landet i Norge. En opgave over fire år til samlet 45 mio. danske kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067