23948sdkhjf

Landede drømmejobbet ved Fritz Hansen

Som nyuddannet professionsbachelor fra Via Design blev Mie Sandfeld ansat som grafisk designer hos Fritz Hansen. Nu har hun stort medansvar for designvirksomhedens grafiske udtryk.
Mie Sandfeld er stolt over, at det var hende, der ud af flere hundrede ansøgere fik jobbet i den prestigefyldte, danske designvirksomhed, som producerer designklassikere fra Arne Jacobsen og Poul Kjærholm. Hun er trods alt kun 22 år og nyuddannet:

- Jeg har altid interesseret mig for møbelbranchen. Jeg har arbejdet benhårdt på at opbygge et godt CV gennem uddannelsen, og jeg brænder virkelig for mit fag. Derfor var jeg så glad og stolt, da de ringede fra Fritz Hansen og sagde, at det var mig, der havde fået jobbet som grafisk designer – som en af de yngste fuldtidsansatte i virksomheden nogensinde, siger Mie Sandfeld.

Studiejob og praktikophold betalte sig
Mie Sandfeld har et CV, som de færreste jævnaldrende kan matche.

Gennem studietiden var hun i praktik ved By Nord Copenhagen og Kristina Dam, hun har arbejdet med grafisk design for Livingshop.dk, haft ansvar for Oyoy’s webdesign og sociale medier, været assistent ved House Doctor og hjulpet Eckmann Studio på messer.

Sagt med andre ord har hun gjort alt, hvad hun kunne for at stå skarpt, den dag drømmejobbet dukkede op.

- De mange jobs og praktikker, jeg tog under studiet, betalte sig i dén grad. Det er der, jeg har min erfaring fra, og det var medvirkende til, at jeg fik jobbet. I dag er jeg så heldig at arbejde med to af mine største passioner; møbler og grafisk design – og så på drømmearbejdspladsen, forklarer Mie Sandfeld.

Interessen for møbler og design spirede allerede, da hun var barn:

- Min mor havde en møbelbutik, og lige fra den dag, jeg begyndte at hjælpe hende på messer, vidste jeg, hvad jeg ville – arbejde med møbler, fortæller hun.

Stærke visuelle evner
Som grafisk designer ved Fritz Hansen indgår Mie Sandfeld i den samlede marketingafdeling, hvor hun er med til at sikre, at grafiske udtryk på tværs af platforme stemmer overens med designvirksomhedens dna og visuelle guidelines.

- Det er fedt at være i en international, prestigefyldt virksomhed og få lov til at arbejde med det ypperste inden for dansk møbeldesign. Jeg føler mig som en del af noget større, siger Mie Sandfeld.

Fra sin uddannelse er hun rustet til at udvikle, lancere og sælge sit helt eget visuelle udtryk og skabe og vedligeholde et brands identitet. Her har hun lært at forstå hele processen fra kreativ tanke til færdigt produkt.

Egentlig var Mie Sandfeld startet på et andet speciale ved VIA Design, da en underviser ’opdagede’ hendes stærke, visuelle evner.

- Min underviser anbefalede mig at kigge nærmere på Visual Fashion Communication i stedet, fordi hun syntes, jeg passede bedre ind dér. Jeg skiftede linje, og var hooked med det samme, fortæller hun om sin uddannelse, der en professionsbachelor i Design og Business.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078