23948sdkhjf

Davidsen fortsætter ekspansionen

Davidsens Tømmerhandel åbner en tømmerhandel i Kolding.
Den sønderjyske tømmerhandel åbner en ny afdeling for håndværkere og andre erhvervskunder på Platinvej i Kolding. Placeringen i Koldings nordlige bydel sker efter en nøje vurdering af hele Kolding-området.

- Vi har i forvejen mange håndværkerkunder i Kolding-området, og med den rigtige placering er vi overbeviste om, at vi kan få endnu flere kunder. Den nordlige del af Kolding har ingen tømmerhandel og håndværkerbutik til professionelle kunder i dag. Dertil kommer, at trafikken til og fra Platinvej flyder meget lettere end trafikken i Kolding Syd, som er hårdt belastet nu, siger direktøren for den nye afdeling af Davidsens Tømmerhandel, Carl Bladt.

Han kender området godt, idet han gennem en årrække var direktør for en anden af Koldings store tømmerhandlere. Carl Bladt har de sidste fire år været direktør for Davidsens afdeling i Fredericia, og denne funktion fortsætter han i sideløbende med den nye opgave i Kolding.

- Kolding er en af landets største byer, men den er ikke så godt forsynet som nabobyerne med tømmerhandler til professionelle. Tid er penge for håndværkerne, og med placeringen på Platinvej kommer vi tæt på både Kolding og motorvejen. Den hurtige tilgang til at hente materialer vil være afgørende for mange håndværkere, fortsætter Carl Bladt.

Forventer 15 ansættelser
Tømmerhandlen åbner efter sommerferien, og den vil være åben fra 06.00 morgen til 17.00 mandag til fredag. I første omgang forventer man at ansætte ca. 15 medarbejdere. Udover direktøren Carl Bladt er der allerede ansat to afdelingsledere til henholdsvis håndværkerbutikken og tømmerhandlen.

Den nye håndværkerbutik bliver på godt 1.000 kvm. Den øvrige plads i den 4.500 kvadratmeter store bygning og 12.000 kvadratmeter store grund indrettes til tømmerhandel og lager.

Hovedkvarteret ligger i Vojens. Der er desuden afdelinger i Haderslev, Rødekro, Sønderborg, Toftlund, Vejen, Brørup, Fredericia, Odense og Venslev i Nordsjælland. Hertil kommer kædens web-shop og lager i Vamdrup.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078