23948sdkhjf

Steens Group vokser videre

Fremgang i England og Tyskland sikrer fortsat vækst på møbelfabrikken i Kjellerup.
Steens Group A/S har netop offentliggjort regnskabstallene for 2014, der viser en markant stigning i bruttoresultatet fra 51,4 til 63,7 mio. kr.

Væksten er realiseret på både nye og etablerede markeder. De største aftagere er England og Tyskland, og på begge markeder kan Steens Group melde om solid omsætningsfremgang i 2014. Der er i årets løb etableret ny salgsorganisation på det franske marked, og det også har bidraget til den positive udvikling.

På bundlinjen er fremgangen mere beskeden, hvilket blandt skyldes betydelige investeringer i medarbejderstaben. Steens Group har øget det gennemsnitlige antal ansatte fra 122 til 145, og personaleomkostningerne er samtidig steget med næsten 13 mio. kr.

Økonomidirektør Preben Mosgaard betegner 2014 som et år ”præget af omstilling mod fortsat vækst”. På fabrikken i Kjellerup er der indsat ny fabriksledelse og identificeret betydelige effektiviseringsmuligheder.

Forventningen er, at Steens Group vil løfte både omsætning og indtjening i de kommende år – med afsæt i en strategi om at fasthole produktionen på dansk jord.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094