23948sdkhjf

Rumas styrker ledelsen

Aalborg-virksomheden ansætter ny salgsdirektør og opruster i bestyrelsen.
Med virkning fra den 1. juni 2015 har Rumas A/S ansat 42-årige Michael Arvin som salgsdirektør. Han kommer fra en stilling som salgschef hos Vela Medical - Vermund Larsen A/S.

Ifølge indehaver John Pedersen skal Michael Arvin være med til at videreføre den positive udvikling, som Rumas har gennemgået over det sidste års tid.

- Efter nogle hårde år har vi oplevet en kraftig stigning i efterspørgslen på vores produkter, såvel egne varer fra fabrikken i Aalborg og handelsvarer, herunder specifikt kontorstole, siger John Pedersen.

Michael Arvin har arbejdet hos Vela i godt 3½ år og har før dette blandt andet været selvstændig med virksomheden Visioncom.

Rumas skifter også ud i bestyrelsen, hvor Karsten Stadsing afløser direktør Poul Sand. Karsten Stadsing er administrerende direktør og medindehaver af Stadsing A/S, der leverer totalløsninger i rengøring til det professionelle marked.

Ifølge John Pedersen har Karsten Stadsing et stort professionelt netværk og kan bidrage med en betydelig ledelsesmæssig og driftsøkonomisk erfaring.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094