23948sdkhjf

HTH satser på typehuse i Aalborg

Rikke Korstgård har fået ansvaret for at køre HTH og Uno form i stilling til de store projekter i det nordjyske. Blandt de nye tiltag er en typehusafdeling.
Efter fem år som erhvervschef i HTH med forretningsmæssigt ansvar for Nord- og Midtjylland har 43-årige Rikke Korstgård nu fået fast base i Aalborg, hvor hun skal udvikle HTH’s nordjyske projektsalg.

- For HTH er erhvervsafdelingen i Aalborg en stor butik, og det er vigtigt, at vi er med helt fremme på projektmarkedet. Aalborg er et af de steder, vi man er tættest på boligforeningerne, og der er mange licitationer og stor aktivitet med nybyggeri og renoveringer netop nu, fortæller Rikke Korstgård.

Eksempelvis er HTH netop nu godt halvvejs i en ordre på 72 køkkener til et byggeri med ejerlejligheder Musikhuskvarteret på den centrale havnefront.

Stort potentiale i typehuse
Byggeaktiviteten er generelt stor i Aalborg, og derfor har HTH nu besluttet at åbne en særlig ’afdeling i afdelingen’, som skal betjene typehusfirmaer.

- I Aarhus har vi opbygget en stor typehusafdeling. Det er ikke lykkedes i Aalborg, men potentialet er stort, og vi har et godt setup, som er attraktivt for både store og små virksomheder i typehusbranchen, siger Rikke Korstgård, som netop har indgået en lokal samarbejdsaftale med Milton Huse.

HTH’s erhvervsafdeling i Aalborg beskæftiger ti medarbejdere, men med satsningen på typehuse forventer den nye chef højere omsætning og flere arbejdspladser i de kommende år.
Læs mere om: HTH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094