23948sdkhjf

Ny stor Fredericia-ordre til Idealcombi

Vinduesproducenten vinder endnu et delprojekt i omfattende renoveringssag, som indtil videre har medført ordrer på over 9.000 elementer.
Idealcombi har fået til opgave at levere facadeelementerne til Korskærparkens afdeling 307 i Fredericia.

Boligområdet Korskærparken er et delprojekt i et af Danmarks største ombygnings- og renoveringsprojekter – et samarbejde mellem Boligkonteret Fredericia og Boli.nu, der har skabt to helhedsplaner for de to boligområder Sønderparken og Korskærparken.

Ordren til afdeling 307 udgør over 1.600 vinduer, døre, skydedøre og sammensatte facadeelementer i serierne Futura+ og Futura+i. Samlet set når Idealcombi dermed op på at skulle levere over 9.000 elementer til de to boligområder.

- Vi er heldige med timingen af igangsættelsen af helhedsplanen for Sønderparken/Korskærparken og lanceringen af vores seneste Futura+i. Kombinationen af den udadgående og den indadgående serie passer perfekt til de mange blokke, og det er allerede en meget flot reference for os, når vi skal vise de to produktserier sammen, siger Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi.

Arbejdet i Sønderparken og Korskærparken har været i gang siden 2013 og forventes færdigt i slutningen af 2016. Leverancerne til afdeling 307 påbegyndes i september 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094