23948sdkhjf

Hvem skal hædres ved CSR Awards 2015?

Har din virksomhed taget et særligt samfundsansvar, eller kender du en virksomhed, der har gjort en ekstraordinær indsats på CSR-området?
Indstillingerne til årets CSR-priser åbnes løbende i maj måned, og det er tid til at overveje, hvilke virksomheder der har gjort en særlig indsats, der kommer samfundet til gode. De nominerede virksomheder vil blive hyldet ved det Award Show, der afrunder Danmarks største CSR-konference: CSR Awards 2015.

- Formålet med CSR Awards er at få de gode CSR-historier frem i lyset. Vi ved, at der findes nogle imponerende eksempler på virksomheder, der gør en stor forskel for vores samfund ved at koble CSR og forretning. Men det er ikke altid, disse gode historier bliver fortalt, og det er en skam. For de virksomheder kan inspirere andre til at gå samme vej og drive forretning, der både er til gavn for virksomheden og for samfundet, siger CSR Fondens direktør Maria Bøge.

Konferencen byder på masser af inspiration til, hvordan virksomheder kan indarbejde CSR i deres forretningsstrategi til glæde for medarbejdere, samfund og egen bundlinje. Der vil i år være særligt fokus på, hvordan CSR kan bidrage til vækst i fremtiden, og konferencedeltagere kan blandt andet opleve en af mændene bag Cradle-to-Cradle-filosofien, William McDonough, og sudanesiske Mo Ibrahim, der er stifter af og formand for The Mo Ibrahim Foundation.

Sådan indstiller du til CSR Awards 2015
CSR-priserne åbnes løbende hen over maj måned på www.csrfonden.dk

I år kan du blandt andet søge følgende priser:

- CSR Abroad Prize (uddeles af Udenrigsministeriet og IFU)
- CSR Diversity Prize (uddeles af ISS)
- CSR Partnership Prize
- CSR Strategy Prize
- CSR Honor Prize (udpeges af CSR Fonden)

Du kan både indstille din egen virksomhed eller en anden virksomhed, der har fortjent at blive hædret for sit CSR-arbejde. Både offentlige organisationer og private virksomheder, som arbejder med CSR, kan ansøge om priserne. Der skal dog være tale om en virksomhed eller organisation - ikke et enkeltstående projekt. Vinderne bliver udråbt ved Award Showet i Vejle den 7. oktober.

Blandt sidste års vindere var Troldtekt, der vandt CSR Strategy Prize, og Arriva Danmark, der vandt både CSR People Prize +100 og CSR Diversity Prize.

Indstil din virksomhed til en CSR-pris her: http://www.csrfonden.dk/csr-awards/csr-p...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078