23948sdkhjf

Duba-B8 på vej til Dubai

Danmarks største kontormøbelproducent ser Mellemøsten som det næste ’hot spot’.
Med afsæt i en strategi om at følge de største erhvervskunder ud i verden åbnede Duba-B8 for tre år siden kontor i Singapore. Det har været så stor en succes, at virksomheden nu planlægger et tilsvarende setup i Mellemøsten i løbet af 1-2 år:

- Mange af vore store danske kunder er allerede i Mellemøsten, og de efterspørger de samme indretningsløsninger, som de har derhjemme. Den opgave løser du ikke ved bare at sende en container. Du skal have hele setuppet med, og det har vi succes med i Asien, fortæller administrerende direktør Christian J. Flarup til Wood Supply.

Duba-B8’s portefølje tæller store skandinaviske virksomheder som AP Møller, Novo, Arla, Vestas, Lundbeck og Telenor. Det er disse kunders udflytning til vækstmarkederne, som i første omgang fik Duba-B8 til at kigge mod øst. Men virksomheden oplever også en stigende interesse fra antal regionale asiatiske kunder, der begynder at få øjnene op for skandinaviske indretningsløsninger med åbne kontorer og hæve-sænke-borde.

Duba-B8 har en målsætning om at øge eksportandelen fra 25 til 30 procent af den samlede omsætning, som i 2014 udgjorde 438 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096