23948sdkhjf

Virklund Sport vender minus til plus

Leverandøren af udstyr til idrætshaller har løftet bundlinjen med over 20 millioner kroner.
Efter tre år med underskud er Virklund Sport tilbage på rette spor. 2014 blev afsluttet med et plus på knap 0,45 mio. kr. før skat, hvilket er en forbedring på mere end 20 mio. kr. sammenlignet med året før.

- Det fine resultat er primært et udtryk for, at alle i Virklund Sport har ydet en kæmpe stor indsats for at få tingene til at gå op i en højere enhed, i et år hvor vi har oplevet stor aktivitet, siger administrerende direktør Trine Brinch Sørensen.

Hun betegner resultatet som tilfredsstillende, ikke mindst i lyset af, at resultatet er belastet af ekstraordinære omkostninger for over 3 mio. kr.

- De tre millioner stammer blandt andet fra en lagernedskrivning, som skyldes et ændret produktsortiment, og fra en satsning i Litauen tilbage i 2010, hvor vi i 2014 har tabsført knap to millioner kroner, forklarer direktøren.

Markant oprustning
Virklund Sport har i 2014 foretaget en række ændringer, som skal ruste virksomheden endnu bedre til fremtiden.

- Vi har øget synligheden i markedet i form af en øget markedsføringsindsats, men vi har også oprustet med yderligere personale både inden for salg og projektledelse. Endelig har vi sat gang i en proces, hvor vi tilknytter flere medarbejdere, blandt andet montører, til vores kontor i Hedehusene på Sjælland, således at vi kan være tættere på kunden i hele processen fra salg til montering, fortæller Trine Brinch Sørensen.

Virklund Sport har endvidere i marts 2015 styrket sit produktsortiment betydeligt gennem en overtagelse af virksomheden Abekatten Klatrevægge A/S.

- Med købet af Abekatten Klatrevægge får vi mulighed for at tilbyde vores kunder et endnu mere komplet produktprogram (...) Samtidig opnår vi en endnu stærkere kompetence i forhold til at kunne rådgive omkring indretning af idrætsfaciliteter både inde og ude, siger Trine Brinch Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093