23948sdkhjf

Scan Gruppen leverer møbler til 2. klasse

Forældrene til børn i 2. klasse på Bistrupskolen i Rudersdal har netop renoveret børnenes klasseværelse. Den lokale samarbejdspartner Scan Gruppen A/S leverede møblerne.
Eleverne i 2.D på Bistrupskolen i Rudersdal kommer fremover til at sidde standsmæssigt. Deres forældre har egenhændigt moderniseret børnenes klasseværelse. Scan Gruppen A/S leverede møblerne.

Det drejer sig om nye tidssvarende møbler, blandt andet plastic-kontorstole tegnet af Verner Panton, et nyt kateder og møbler til opbevaring.

Det er debatten om de fysiske rammer i klasseværelset, der har fået Scan Gruppen til at langtidsudlåne møbler til 2. D.

- Det er en investering i fremtiden. Vi vil meget gerne være med til at skabe en dialog med lærere, forældre og politikere om, hvad det er for nogle fysiske forhold, vi skal have, for at børnene kan holde deres koncentration på tavlen og læreren i de 45 minutter en time varer. Og den måde der undervises på i dag er væsentlig anderledes med f.eks. meget mere projektarbejde end tidligere. Så vi håber, at det vil skabe så meget fokus, at det ikke kun skal komme de her børn til gode, siger Torben Holmen fra Scan Gruppen A/S til Rudersdals Avis.

Kilde: Rudersdals Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079