23948sdkhjf

CF Petersen & Søn udvider

Tømmergården Ringsted er overtaget med virkning fra 1. maj 2015.
CF Petersen & Søn A/S ønsker at være til stede for håndværkere på hele Sjælland, og det er årsagen til, at virksomheden har valgt at købe Tømmergården A/S i Ringsted. Begge virksomheder er med i XL-Byg.

Tømmergården Ringsted, der beskæftiger 17 medarbejdere og har en årlig omsætning på godt 60 mio. kr.

Fra landbrug til byggeri
Tømmergården Ringsted blev etableret af Annelise og Poul Erik Larsen i 1989 som forhandler af genbrugsmaterialer til landbruget. Med årene har virksomheden udvidet kundegrundlaget til også at omfatte faggrupper som murere, entreprenører og tømrere, og den oprindelige landejendom lidt uden for Ringsted er undervejs skiftet ud med lokaler i industrikvarteret på Frejasvej i Ringsted.

Ifølge tømmerhandler Michael Buhl fra CF Petersen & Søn er Tømmergården Ringsted kendt for sit høje faglige niveau, og han er overbevist om, at de professionelle kunder vil få stor gavn af den nye byggevareforretning i Ringsted.

Med overtagelsen er CF Petersen & Søn nu bredt lokalt repræsenteret for håndværkere på hele Sjælland, gennem helt eller delvist ejerskab af byggevareforretninger i Køge, Karise, Ringsted, Stenlille, Slagelse og Gørlev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125