23948sdkhjf

Kreativt samarbejde lander nye projekter hos Ribu

Producenten af specialinventar har succes med designer-makkerskab.
Et kreativt samspil mellem Ribu Inventarsnedkeri og designer Jeanett Risom fra Risom Design har fungeret et års tid, og udbyttet er særledes frugtbart for begge parter.

Silkeborg-virksomheden fik tilbudt en opgave om et nyt restaurant- og buffetområde hos Golfhotellet i Viborg. Og ved at bringe Jeanett Risom på banen i forhold til designprocessen, funktionaliteten og hele konceptet, endte ordren med at blive produceret hos Ribu Inventarsnedkeri.

- Det var en opgave, som vi ellers ville have takket nej til, men vores samarbejde med Jeanett Risom gjorde, at vi fik en fin ordre og en tilfreds kunde, fortæller Martin Klein, administrerende direktør hos Ribu Industrisnedkeri og tilføjer:

- Vi tænker meget lavpraktisk, og hun tænker design, funktion og udtryk.

Bliver tidligere involveret i processen
Hos Ribu Inventarsnedkeri er direktøren meget glad for samarbejdet. Han fortæller, at virksomheden er med til at præge processen på et langt tidligere tidspunkt, og når producent, designer og slutkunde er med i samme proces, så bliver kvaliteten af produktet højnet og gjort slutresultat meget bedre.

Partnerskabet har også betydet, at Jeanett Risom og Ribu Inventarsnedkeri sammen har udviklet og produceret inventaret til skobutikken And Sneaks i Silkeborg.

- Jeg har kun gode erfaringer med at gribe det an på denne måde. Vi er begyndt at gå i den retning, hvor vi prøver at komme tidligt med i processen. Det gør, at det bliver et bedre produkt, siger Martin Klein, mens Jeanett Risom tilføjer:

- Vi kommer ikke til at være vores egne begrænsninger, men giver hinanden et konstruktiv modspil og opnår derved de bedste resultater for slutbrugeren.

- Det bliver til totalløsninger, som kunden kan udfolde i etaper, siger Jeanett Risom.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078