23948sdkhjf

Jyske møbelfirmaer vil erobre Centraleuropa

International Furniture vil ud på eksportmarkederne – det skal ske i samarbejde med PJ Production.
Efter de seneste års markante fremgang på hjemmemarkedet retter International Furniture nu fokus mod udlandet i jagten på fortsat vækst.

Møbelvirksomheden fra Ørum på Djursland har netop indgået en samarbejdsaftale med PJ Production, der skal varetage de to virksomheders eksportsalg til markederne i Tyskland, Schweiz og Østrig.

International Furniture råder over et bredt sortiment af egenproducerede konference-, café-, care- og institutionsmøbler, mens PJ Production, der har base i Silkeborg, tilbyder specialmøbler og -tilbehør til kontormøbelbranchen.

Ifølge salgschef René Secher fra International Furniture supplerer de to virksomheder derfor hinanden optimalt, og han har store forventninger til det nye samarbejde:

- Det er en spændende aftale for to firmaer, som begge har en stærk position på det danske marked. Jeg tror, vi kommer til at åbne mange døre syd for den danske grænse, siger René Secher.

PJ Production er i gang med at udvikle salgsmaterialer, og planen er at være klar til et fælles fremstød inden sommerferien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093