23948sdkhjf

DLH Nordic: Vi lever i bedste velgående

Efter nedlukningen i Valby er DLH’s nordiske forretning rykket til Søborg. Herfra fortsætter forretningen med fuldt fokus på drift og udvikling.
Alt imens DLH-koncernens globale aktiviteter sælges bid for bid, har de nordiske aktiviteter, der går under fællesbetegnelsen DLH Nordic, fået nyt domicil på Transformervej i Søborg ved København.

Flere kunder og samarbejdspartnere har med koncernledelsens fratrædelse og hovedkontorets lukning fået det indtryk, at DLH Nordic er under afvikling. Det er ikke tilfældet.

Aktiviteterne er ganske vist til salg, men alle aftaler og forpligtelser kører videre uden ændringer. Det fortæller direktør Michael Skovbo Bühlmann til Wood Supply:

- Det er almen kendt, at virksomheden er til salg. Men der er ikke fundet en ny ejer, og derfor fortsætter vi som hidtil med fokus på den videre drift og udvikling. Hvad der sker på den lange bane, kan jeg i sagens natur ikke udtale mig om, siger Michael Skovbo Bühlmann.

Flytter lageret fra Kolding til Middelfart
Samtidig med flytningen til Søborg har DLH Nordic lejet sig ind Velux’ tidligere fabrik i Gelsted ved Middelfart. Det betyder, at virksomheden med udgangen af juli fraflytter sit nuværende lager på havnen i Kolding:

- Vi arbejder løbende på at forbedre vores logistik og servicekoncept, og her har vi fået muligheden for at overtage nogle fantastiske faciliteter med en optimal placering midt i landet, siger Michael Skovbo Bühlmann.

Salgskontoret på Nordkajen i Kolding bibeholdes, men derudover er lejemålet opsagt. Flytningen til Fyn øger ikke lagerkapaciteten, men det sikrer DLH Nordic en højere fleksibilitet og optimerer logistikken, forklarer direktøren.

DLH Nordic beskæftiger omkring 70 medarbejdere og har aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156