23948sdkhjf

Møbelkonkurs: Varelager sikrer penge til kreditorer

Kurator har forlænget fristen for at realisere varelageret i konkursramte JM-Møbler. Årsagen er, at der sælges møbler hver dag.
Tidligere på året blev møbelbutikken JM-Møbler i Struer efter 31 år erklæret konkurs, og i første omgang satsede kurator Torben Krath på et samlet salg af aktiverne.

Den plan blev imidlertid ændret, idet kurator besluttede at ansætte indehaver Jens Madsen og tre medarbejdere til at sælge varelageret.

Slutdatoen var i første omgang sat til den 24. april, men ifølge Dagbladet Holstebro-Struer går salget så godt, at kurator har valgt at forlænge med en måned.

- Det går fantastisk med at sælge de resterende møbler. Det er en opbakning, jeg er utrolig glad for. Jeg har solgt mere, end jeg havde forventet. Det er en solstrålehistorie i en kedelig tid, siger Jens Madsen til avisen.

Han glæder sig ikke mindst over, at det forrygende salg kan medføre, at alle kreditorer får deres penge. Ejendommen er også sat til salg, og Jens Madsen håber, at den kan fortsætte som møbelbutik med ham selv på lønningslisten som sælger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078