23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere BV Trappen, DT Group, Glaseksperten Vinduer og Døre, Keflico, Outline Vinduer, PEFC Danmark, STM Vinduer og Thorlund Skou.
BV Trappen
Marianne Nyby er ansat i en nyoprettet stilling som logistik- og projektkoordinator, mens Svend Nielsen er ansat som ny sælger i Jylland og på Fyn.

Læs også: BV Trappen udvider medarbejderstaben

DT Group
Bettina Grønbeck Lorentsen, 33 år, er ansat som legal counsel. Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og kommer senest fra en stilling som advokat i Siemens. (Kilde: Børsen).

Felix Frevert, 35 år, er ansat som legal counsel. Han er uddannet cand.jur. fra KU og kommer fra en stilling som juridisk rådgiver i Telia. (Kilde: Børsen).

Glaseksperten Vinduer og Døre
Peter Abildgaard Kragsig er ansat som salgskonsulent med primært fokus på Jylland.

Han er uddannet inden for salg og har de seneste 10 år arbejdet med salg af vinduer og døre.

Keflico A/S
Lars Tejlmand er pr. 7. april ansat som trade & eksport manager og vil indgå som del af Keflicos eksportgruppe med ansvar for koordination af de samlede eksportaktiviteter. Han har tidligere været ansat hos Gunnar T Strøm og DLH.

Sten Andersen er pr. 16. april ansat som account manager og vil indgå i pladegruppen med primært ansvar for eksternt salg til industrien. Han har en baggrund som møbelsnedker og trætekniker og har tidligere været ansat hos Merton.

Outline Vinduer
Bent Søgaard Jensen er pr. 1. marts 2015 tiltrådt i en nyoprettet stilling som produktionsleder med ansvar for overfladebehandling; herunder daglig drift, kvalitetssikring og udviklingsprojekter til forbedring og effektivisering. Han vil derudover stå for ressourceplanlægning.

Bent Søgaard Jensen er uddannet bygningssnedker hos Jætte A/S, som han efterfølgende har været medejer af. Han har her fungeret som værkfører for vindues- og dørafdelingen og har mere end 20 års erfaring med dør- og vinduesproduktion.

PEFC Danmark
Forstkandidat Morten Thorøe er pr. 4. april tiltrådt stillingen som sekretariatsleder. Han får dermed ansvaret for samarbejdet med de PEFC-certificerede skove og virksomheder i Danmark og det internationale samarbejde i PEFC.

Læs også: PEFC Danmark opruster med egen sekretariatsleder

STM Vinduer A/S
Keld Olesen er pr. 1. marts tiltrådt som salgskonsulent ansvar for salg til tømmerhandlere, entreprenører og håndværkere i Midt- og Nordjylland.

Han er kommet til STM Vinduer med bred erfaring fra trælastbranchen.

Thorlund Skou A/S
Virksomheden har med virkning fra 1. april etableret selskabet TS Timber A/S og ansat Steen Nielsen som daglig leder og salgsansvarlig for salg til træindustrien.

Læs også: Thorlund Skou åbner industriafdeling
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078